top of page

Book et bord hos os og få en fantastisk oplevelse, uanset om det er til en let middag, en 3-retters middag for to, eller om I er et større selskab.

FESTER OG FEJRINGER

Vi har stor erfaring med at afholde større arrangementer og er yderst fleksible for at sikre, at du får det bedste ud af din store dag. Vores tjenere står klar til at lytte og give råd. Kontakt os, så vi kan tale om, hvordan vi kan gøre dit arrangement mindeværdigt.

2

Nyd vores kulinariske oplevelser hjemme. Vores takeaway-menu giver dig mulighed for at smage på vores specialiteter, hvor end du befinder dig. Vores udsøgte forretter, hovedretter og indbydende desserter er omhyggeligt tilberedt for at sikre, at hver bid bringer vores exceptionelle madkvalitet ind i dit eget køkken. Ring til os eller bestil online, og lad os sørge for din næste middagsoplevelse. Vi tilbyder nem og praktisk afhentning, så du kan nyde vores lækre mad, uanset om det er på en travl hverdag eller en afslappende weekend.

Ja tak spisehus-restaurant i arhus.jpeg
Italiensk restaurant i Århus

Klar til en uforglemmelig aften med en du har kær?

 

Tryk her og reserver et bord med os.

  • Facebook
  • Instagram
17864271115270295.jpg

NÅR DER BESTILLES BORD...

Vi bestræber os på at opfylde alle dine ønsker. Da vi dagligt har mange gæster, kan der opstå ventetid for at få et bord.

Det er derfor en god idé at bestille bord i god tid. Vi vil desuden sætte stor pris på, hvis I hurtigst muligt ringer og afbestiller, skulle der opstå ændringer i jeres reservation.

På forhånd tak, og vi glæder os til at betjene jer.

bottom of page